TRANSFORMACIJA ENERGIJE V DENAR

Spoštovani bodoči mojster transformacije! 

 1. Ste naveličani pehanja za vsakdanji kruh, bolj ali manj trdo delati za denar? 
 2. Sicer tudi preko tega znanja ne bo šlo brez truda ali delovanja, saj VESTE, da ne morete doseči novih  finančnih rezultatov brez praktične izvedbe. 
 3. Kaj pa, če povečanje vašega dohodka ne bi smelo biti TAKO TEŽKO? 
 4. Kaj pa, če bi se lahko prebili na novo raven finančnega obilja BREZ boja, drame in dela deset ur na  dan? 
 5. Kaj pa, če bi lahko dosledno PRESEGALI cilje za manifestiranje lastnega denarja? 
 6. Kaj pa, če bi se lahko počutili 100-odstotno finančno varne in prepričane v lastno sposobnost, da vsak  mesec pritegnete več kot dovolj denarja? 
 7. Kaj pa, če bi lahko ustvarili ne le denar, ki ga želite, ampak obenem imeli ČAS za uživanje v svojem  dohodku IN na poti duhovne rasti, ki je neločljivo povezana z vašim svetim delom? 
 8. V naslednjih šestih lekcijah (6. tednov, vsaka lekcija ima več video predavanj) vam razložim, kako je  finančno obilje povezano z osebnim in univerzalnim zakonom.  

Povečanje vašega dohodka je povezano z “vzvodom”  … in največji “vzvod”, ki nam je na voljo, je univerzalni  zakon. 

Zakon privlačnosti je pritegnil največ pozornosti,  pri manifestiranju denarja. Ampak to še ni vse…?!

Zakon privlačnosti še zdaleč NI edini… Eden najmočnejših univerzalnih zakonov, ki ga lahko uporabite  za povečanje svojega dohodka, je … 

680,00 eur

Zakon polarnosti

Zakon polarnosti pravi, da ima vse svoje nasprotje. Toda le redko kdo ve, kako UPORABLJATI zakon polarnosti in ga udejanjiti, da bi ustvaril nove finančne rezultate.
Vem, česa nisem vedela … zato sem začela uporabljati svoj dohodek in transformacijsko delo kot laboratorij in sebe kot poskusnega zajčka ter začela uporabljati ta (zame čisto nov) univerzalni zakon.
In … vau…
Nenadoma sem rutinsko PODVOJEVALA svoje vpisane cilje. Presegala sem svoje finančne namene iz meseca v mesec. In nisem bila več in bolj zaposlena, nisem »trdo« delala … niti nisem bila tako neprijetno utrujena. Moj prihodek je rasel, moj koledar – planer del in obveznosti je postajal bolj prazen in bilo je … ENOSTAVNO!
Ne rečem, da sem sedela na plaži in nisem delala ničesar … toda v primerjavi z intenzivnim naporom in PORIVI, ki sta spremljala moje prejšnje finančne dvige, je ta način izražanja in delovanja postal lahkoten, kot VETER.
Iskreno povedano … Vedno sem mislila, da je za premikanje čez svojo cono finančnega udobja potreben določen notranji boj in veliko zunanjega napora.

Izkazalo se je … da potrebujemo le drugačen energijski pristop, da pridobimo očitni vzvod, ki ga  potrebujemo za ustvarjanje več dohodka!! 

Če čutite, da se … 

 • TAKO MOČNO trudite, da bi dosegli naslednjo, višjo raven dohodka … vendar se zgodi, da še naprej  dosegate le isti finančni stekleni strop … 
 • Ste na finančnem toboganu z enim odličnim mesecem, ki mu sledi kup ne tako odličnih mesecev … 
 • VELIKO delate, da bi razširili svojo prakso transformacije, vendar vaši finančni rezultati preprosto ne  odražajo vaših prizadevanj … 
 • Zasedeni ste, zaposleni, zaposleni in utrujeni ste od borbe za denar in služite za denar, namesto, da  bi denar služil vam.

 

 • Hrepenite po tem, da bi ponovno pridobili strast, ki ste jo imeli, ko ste začeli svojo pot opravljanja  transformacijskega dela v svetu … 

Potrebujete nov pristop! 

Vabljeni na: 
V šestih video lekcijah se boste naučili, kako uporabiti zakon polarnosti, da ustvarite svoj naslednji  finančni preboj … brez boja ali »trdega« dela. 
Odkrili boste TOČNO, kateri praktični koraki vas bodo pripeljali do naslednje stopnje dohodka … 

… in to ne bo zahtevalo »velikega« truda. 

To delo ne pomeni delati veliko. 
Gre za to, da postanete zelo strateški pri vlaganju truda in sprejemanju novih dejanj, da boste dosegli  največje – najboljše rezultate. 

In to je za vsakega izmed nas videti drugače! 
Ne samo, da se boste naučili, kako pristopiti k svoji naslednji finančni višji stopnji na popolnoma  drugačen način (in na tej poti bomo ubili tudi nekaj svetih krav!), ampak boste lahko uporabili vse,  kar ste se naučili. in znova, da dosledno dvigujete svoj dohodek. 

Tukaj je delo, ki ga bomo skupaj opravili v tem programu:

PRVA LEKCIJA 
Začeli bomo s potapljanjem v temeljne koncepte, kako lahko zakon polarnosti uporabimo za naše  poslovanje in ustvarjanje dohodka. 

Naučili se boste: 

 • Kaj pomeni dvig »negativnih« polarnosti, ki so prisotne v vašem podjetju in izkušnjah v  praksi. 
 • Štiri številke, ki določajo vašo trenutno kalibracijo glede pomanjkanja in obilja (Ja, obstajajo  ŠTIRJE številke, ne samo dve!!!) 
 • Kako uporabiti te štiri številke za določitev vaše »pasovne širine polarnosti« in vaše  vibracijske elastičnosti … in kako te vplivajo na vaš naslednji cilj dohodka.
 • Kako se izogniti nepotrebnemu stresu in pretresom, medtem ko dvigujete svoj dohodek, in  se v svojem poslu veliko bolj zabavati. 
 • Kaj dejansko ustvarja finančno »stabilnost« po naših izkušnjah. 
 • Kako usmeriti stroške svojega življenjskega sloga tako, da NIKOLI ne boste imeli finančnega  stresa, čeprav hitro povečujete svoj dohodek. 
 • Največja skrivnost za ustvarjanje vaše naslednje finančne višje ravni s približno POLOVICO  truda, ki bi ga običajno vložili!

DRUGA LEKCIJA 
V tej lekciji bomo začeli delati z polarnostnimi mrežami, da bi ugotovili, katera posebna dejanja vam  bodo pomagala ustvariti vaš največji finančni višji nivo z NAJMANJŠIM delom! 

Pokrivali bomo tudi razliko med »funkcionalnimi« povezavami polarnosti, ki nam pomagajo  manifestirati novo realnost, in »disfunkcionalnimi« povezavami polarnosti, zaradi katerih se vrtimo  na neskončnem delu tekalne steze z minimalnimi rezultati.

Naučili se boste: 

 • Kako uporabiti štiri številke, ki smo jih pripravili v prvi lekciji, da odkrijete posebne korake  dejanj za vašo naslednjo višjo stopnjo. 
 • Razlika med izbiro med funkcionalnimi in disfunkcionalnimi pari polarnosti. • Kam usmeriti svoja prizadevanja za maksimalne finančne rezultate. 
 • Katere konkretne, praktične ukrepe morate izvesti zdaj, da boste dvignili vaš dohodek. 
 • Cilj in osredotočenost na realni dohodek, zaradi katerih lahko vedno znova presežete  svoja očitna pričakovanja. 
 • Kako ustvariti resnično in trajno finančno varnost, na katero se lahko zanesete … tako da  boste imeli dovolj miselne in čustvene pasovne širine za svoj naslednji ‘raztegljivi’ cilj, ker  niste pod stresom in izčrpani!

TRETJA LEKCIJA 
V tej lekciji se lotevamo teme finančne svobode!! Čeprav lahko vsak od nas finančno  svobodo definira drugače, se vsi želimo počutiti, kot da nas denar podpira pri ustvarjanju  realnosti, ki si jo želimo sami. 

Navsezadnje je ta stopnja samoodločbe tista, ki nam omogoča, da se v človeški izkušnji  izkusimo kot Božanska bitja. 

V tej lekciji se boste naučili, kako svoj odnos z denarjem spremeniti na praktične načine,  tako da bodo vaša prizadevanja za dvig ravni v vaši transformacijski praksi popolnoma  podprta z novimi denarnimi navadami! 

Ne govorimo o spremembi odnosa do denarja! Skozi to lekcijo se boste naučili, kako morate  z denarjem v svojem življenju drugače ravnati z novimi denarnimi dejanji. 

Odkrili boste: 

 • Duhovno ustvarjalna narava denarja v človeški izkušnji. 
 • Disfunkcionalni vidik finančne svobode in kako se izogniti padcu v denarno past, ki jo  predstavlja. 
 • Kako ravnati z dolgovi med vašim finančnim zvišanjem – to je v nasprotju z najbolj  »razumnimi« finančnimi nasveti, vendar je TAKO bolj energijsko skladno in učinkovito! 
 • Kako uporabiti novo mrežo polarnosti, da ugotovite, katere nove denarne izbire vas bodo  podpirale pri vaših prizadevanjih za dvig ravni. 
 • Najučinkovitejši način za preboj starih denarnih vzorcev in družbene pogojenosti. 

LEKCIJA ŠTIRI 
V tej lekciji govorimo o tem, kako ostati strastno vključen v poslovni IZID našega transformacijskega  dela. Čeprav si zagotovo želimo ustvariti več dohodka … denar ni naš glavni razlog za opravljanje  našega svetega dela! 

Naučili se boste, kako se izogniti preobremenjenosti in napornemu delu ter negovati ljubezen do  svojega dela, ko rastete in se razvijate skozi svojo duhovno pot.

Naučili se boste: 

 • Kako nenehno negovati strast, zaradi katere ste začeli na svoji poti kot transformacijski  strokovnjak, za začetek … kajti način zaslužka NI v resnici stvar denarja. 
 • Kdaj in kaj oddati zunanjim izvajalcem in delegirati ter kako to storiti, ne da bi zapravljali  svoj čas in denar. 
 • Kako se izogniti, da bi denar izničil zabavo pri opravljanju dela, ki ga ljubiš. 
 • Natančna formula za dosledno ustvarjanje časa in prostora v vašem življenju, tako da se  lahko osredotočite na svojo osebno rast in razvoj s svojim svetim delom … hkrati pa  povečujete tudi svoj dohodek. 
 • Disfunkcionalna past delegiranja, ki vam NIKOLI ne prinese ROI. 
 • Najslabše vprašanje, ki si ga lahko zastavite, ko se znajdete v svojem območju udobja – in kako se namesto tega strateško premakniti naprej. 
 • Kako ohraniti motivacijo na svoji poti osebne in dohodkovne rasti. 
 • Kako voditi svoje podjetje tako, da bo služilo vam, namesto da bi izgorelo z nenehnim  služenjem vašemu podjetju. 

PETA LEKCIJA 
Ta lekcija je navsezadnje o zaupanju v lastno moč, da ustvarite finančno realnost, ki jo  želite. 
Razpravljali bomo o tem, kako preseči finančne strahove in pokazati finančno varnost, da  boste lahko tvegali bolj veselo in pospešili svojo rast.

Naučili se boste: 

 • Kako sprejeti strah kot duhovni učitelj, kadar je to primerno … in kako preseči strah, ko  to ni. 
 • Kako pokazati pravo finančno varnost, da se vam nikoli ne bo treba bati, da bo »padel  drugi čevelj« ali da vam bo kakšna nepričakovana katastrofa finančno zamajala tla pod  nogami. 
 • Kako z veseljem sprejeti tveganje kot sestavni del podjetniške poti, ne da bi pri tem  ogrozili svoje finančno počutje. 
 • Kako »prebrati« svoj dohodek za znake, da MORATE sprejeti nova tveganja, da bi se  razširili … ali se soočili z nevarnostjo krčenja.

ŠESTA LEKCIJA 
V tej lekciji se boste naučili delovati v okviru svojih božanskih darov in človeških veščin …  in oboje nenehno širiti! 
Nikoli nismo omejeni s tem, kdo smo … vendar ne moremo delovati zunaj naših naravnih,  inherentnih božanskih darov in pričakovati, da bomo zaslužili tudi denar. Ta lekcija vas bo  naučila, kako delovati v resnici o tem, kdo ste, ne da bi pri tem omejevali sebe in svoj  dohodkovni potencial. 
Naučili se boste tudi, kako ustvariti lastne mreže polarnosti in delati z zakonom polarnosti  na podlagi vaših posebnih namenov za lastno izkušnjo. Ta univerzalni zakon boste lahko  uporabljali ne samo v svojem podjetju, ampak v celotnem življenju, ko boste napredovali,  ne glede na namere, ki ste si jih zastavili! 

Naučili se boste: 

 • Kako delovati v okviru svojih božanskih darov in trenutnih veščin, medtem ko se  nenehno širite v oboje, ko povečujete svoj dohodek. 
 • Kako se produktivno spraševati o sebi, da se ne boste izgubili v zajčji luknji neskončnega  samospraševanja, samozdravljenja ali samoizboljševanja. 
 • Kako ustrezno vložiti svoj čas in energijo v razširitev nabora svojih veščin, da ne boste  zapravljali truda za lovljenje svetlih, sijočih predmetov, ki vam ne bodo povrnili vaše  naložbe. 
 • Kako dovoliti, da vas podpirajo – programi, trenerji in vodstvene skupine – ne da bi vas  iztirili z lastne poti. 
 • Kako zgraditi lastne mreže polarnosti, tako da lahko uporabite načela zakona polarnosti  za vse, kar želite manifestirati v svoji lastni izkušnji.

Program bo na voljo samo kratek čas v februarju

Zakon »manifestacije denarja« je UNIVERZALNI zakon … je kot  gravitacija. Velja za vse, ves čas.  To, kar se boste naučili v tem programu, boste lahko uporabili,  ne glede na vaš trenutni dohodek. VENDAR JE ta del zasnovan za Transformacijske strokovnjake, ki svoje  sveto delo aktivno dajejo v svet. Ni pomembno, če zaslužite samo 100 €  na mesec, če s svojim podjetjem ustvarjate NEKAJ prihodkov.  Če ste v minusu – ali šele razmišljate o začetku dela s strankami, ta tečaj  ni za vas.    

Ta načela vam bodo izjemno služila, tudi če že ustvarjate visok šest- ali sedemmestni dohodek. Pravzaprav boste  verjetno delali veliko manj in zaslužili več v relativno kratkem času,  poleg tega pa boste uživali v stabilnejšem dohodku.    

Kaj ta program NI:  

V tem delu ne pokrivamo posebnih tržnih ali poslovnih modelov!  Ni pristopa “ena formula za vse” za povečanje vašega dohodka.  Torej, če mislite, da obstaja neka skrivnostna formula za ustvarjanje  potencialnih strank ali za pretvorbo potencialnih strank v stranke … no,  tukaj je ne boste našli! Namesto tega se boste naučili vrste procesov, skozi katere boste  natančno odkrili, kateri naslednji koraki vas bodo pripeljali na  naslednjo raven dohodka, glede na to, kje ste s svojim  transformacijskim delom trenutno.  

Te postopke boste lahko vedno znova uporabljali v svojem podjetju, ne  glede na raven dohodka … kar se boste naučili, je resnično  univerzalno!!!  

 

Če pa imate še vprašanja, v zvezi s tem tečajem, mi pišite.
Hvala za zaupanje
V veselem pričakovanju našega poletnega druženja,

Lep pozdrav,
Aleksandra Winkler Drole