ONLINE TEČAJI

2 X online - PROGRAM v vrednosti 584,00 EUR

1. DEL, PREROŠKA INTUICIJA Z BOŽANSKO MANIFESTACIJO

intuicija

2.DEL, MOJSTER MANIFESTACIJE DENARJA

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

1. Koliko časa bosta trajala ta dva programa?

V roku dveh delovnih dneh po vplačilu boste prejeli gradivo in dostop do celotnega programa PREROŠKE INTUICIJE. Dostop do avdio predavalnice vam bo omogočen 24 ur / dan in to 7 dni v tednu – celo leto. Torej vaš dostop bo neomejen. Dostopali boste z vašega elektronskega naslova – e maila. V naslednjem mesecu pa boste prejeli nadaljevanje in sicer MOJSTER MANIFESTACIJE DENARJA, prav tako vam bo tudi ta spletni program dostopen vedno, celo leto od koder koli, torej dopust ni ovira.

2. Ali sem primeren kandidat za ta program?

Udeležba je na lastno presojo, po vaši svobodni volji. Odsvetujem udeležbo osebam, ki dnevno uživajo alkoholne pijače, se drogirajo ali imajo psihične težave (schizofrenijo, avtizem, bipolarno motnjo, depresijo ali anksioznost). Prav tako odsvetujem udeležbo destruktivnim in samo-destruktivnim osebam, ki kažejo znake nasilja, pa najsi bo to psihično ali / in fizično nasilje. Če ste dober človek in premorete srčne kvalitete, potem se veselim najinega sodelovanja. Program je namenjen polnoletnim osebam.

3. Koliko časa mi vzame to učenje?

Poslušanje avdio vsebine je predvideno na pol do ene ure tedensko. Reševanje nalog prav tako pol urce na teden. Prvi program vsebuje 8 lekcij, drugi pa 6. Torej dopust ne bo ovira. Dostop do programov boste imeli eno leto. Avdio in pisno gradivo prejmete v roku 2 dni po izpolnjeni prijavnici. 

4. Ali so predvideni podporni klici, video konferenca ali srečanje v živo?

Podporna druženja bojo preko google meeting zato boste potrebovali gmail elektronski naslov – torej google mail. Video konferenci bosta zadnji teden v avgustu in prvi teden v septembru ponovitev za vse, ki bi bili morda v avgustu nedosegljivi. Pri vsem tem boste imeli še dva termina  za osebna podporna klica, ravno tako zadnji teden v avgustu in prvi teden v septembru. Prejeli boste seznam prostih terminov, kamor se rezervirate. Vse to je že vključeno v ceno programa. Osebno srečanje je možno z doplačilom, skupinsko z manjšim številom udeležencev od 5 do 8 v Ljubljani v našem poslovnem prostoru. O osebnem podpornem srečanju se bomo še pogovorili v skupini.

5. Kaj je bistvo, česa se bom prav za prav naučil preko teh dveh spletnih programov?

Naučili se boste, kaj je bistvo pri napovedovanju, predvidevanju prihodnosti, tako da ne boste več potrebovali vedeževalcev, jasnovidcev in astrologov. Naučili si boste zastaviti takšen cilj, da je verjeten izid zelo možne, več kot 80 % in sproti preverjati, ter dodelati stvari, da bi bil izid 100 % realiziran. Naučili se boste, kaj pomeni kreirati in so-kreirati, kako vas ne-podporni ljudje lahko hitro odvrnejo od vašega zastavljenega cilja.
V drugem programu MOJSTER MANIFESTACIJE DENARJA pa boste spoznavali sebe v kontekstu prednosti in pomanjkljivosti, ki vas privedejo do obilja ali pa do pomanjkanja. Zelo individualno si boste »odčitali« svoje vzorce, ki ste jih prejeli po družinski karmi ali po genetski karmi. V nadaljevanju boste lahko razbistrili ta napačna karmična vpliva z vstopom v akaške zapise.

6. Kdo je Aleksandra Winkler Drole – reference

Sem Aleksandra mati treh odraščajočih otrok, partnerka in prijateljica. Mnogi se me spomite pod imenom jasnovidka Saša in z oddaj SAŠINE VIZIJE. Pričela sem z jasnovidnimi napovedmi že pred 12 leti na TV Paprika in sodelovala v mnogih revijah in časopisih z ezoterično vsebino. Moje prerokbe, karmične prognoze so najbolj odmevne takrat, ko se zgodi nekaj nepredvidljivega in tako sem za leto 2020 edina napovedala krizno leto… in pozivala ljudi, da naj ne hodijo nikamor  v tujino še preden se je korona in z njo karantena pojavila. Preverite YouTube posnetke Klepet ob kavi energije leta 2020. Te poletne dni pa vas razveseljujem v najbolj brani reviji v Sloveniji  – v poletni izdaji ONAplus tudi s predvidi in napovedmi.
Sem avtorica treh knjig z ezoterično vsebino: Zmenek z usodo, 36 karmičnih ciklov in Akaški zapisi – Osnove dušne matrice.

Zakaj je sedaj ZELO UGODEN čas za programe Preroške in Finančne intuicije – oz. mojster manifestacije denarja?

Te dni smo dosegli sam vrh. Narava je v polnem razcvetu in plodovi darila matere Zemlje so nam maksimalno obrodila. Ljudje smo mikrokozmos v makrokozmosu. Tudi v vas je združena materialna (zemeljska) energija – naše fizično telo in naš božanski duh, naš mentalni, emocionalni in spiritualni energijski svet… 

Če trpite pomanjkanje na katerem koli nivoju:

  • Pomanjkanje čustvene varnosti in pripadnosti, ljubezenskega razmerja in dobrih odnosov
  • Pomanjkanje zdravja in dobrega počutja
  • Pomanjkanje notranjega miru
  • Pomanjkanje materialnih dobrin in denarja
  • Pomanjkanje priložnosti za realizacijo svojih srčnih ciljev…

…potem boste skozi ta dva programa sponavali sebe in vsako svojo odločitev »preverili«. Namreč to znanje vam bo služilo za vedno. Na primer: čez leto dni si boste zaželeli gradnje nove hiše, in preverjali boste vse postopke od ideje do izvedbe.

Ali pa boste spoznali novega poslovnega partnerja in si želeli preveriti kompatibilnost.

Ali pa bi morda začeli s svojo novo poslovno dejavnost: preverili boste možnosti za uspeh.

Skozi znanje teh dveh spletnih programov, boste bolj gotovi vase, saj bo vsaka vaša odločitev »preverjena«.

V septembru pa se prične nov cikel in nova priprava. Tako kot v naravi, v nas samih. Takrat boste že dobro obvladali to snov in znali (na novo), če bo treba kaj izboljšati in spremeniti, zastaviti vaše plane in cilje. 

Programa PREROŠKE INTUICIJE in MOJSTER MANIFESTACIJE DENARJA, sta odlična priprava na OnLine KLJUČ DO DUŠE. Nista pa pogoj za udeležbo v omenjenem programu. 

8. Kako lahko v nadalje sodelujemo?

Po zaključenem programu se bomo pogovorili o možnostih nadaljevanja v OnLine Ključ do duše.

9. Ali lahko plačam iz tujine preko PayPal.

Da lahko. Najbolje, da pišete na mail svoje želje in možnosti, da vam posredujemo kontaktne podatke. E- mail: aleksandra.vizionar@gmail.com

10. Če zamudim to ponudbo, kdaj bo ponovna priložnost?

  1. Običajno program Preroške intuicije in mojster manifestacije denarja, razpišemo enkrat letno. Planiramo za naslednje poletje, vendar vam ne moremo garantirati obstoječe cene.
    Vse, kar boste obžalovali pri teh dveh spletnih programih je, da jih niste že prej odkrili. Namreč vsak dan, vsako leto, ki ga ne kreiramo in manifestiramo izgubljamo… izgubljen čas je energija, kot je lahko izgubljena energija. V enem letu se vam bo naložba, ki je vredna cene ene vikend delavnice v živo, povrnila, ne le povrnila, namreč vaj 10 krat povrnila.

11. KAKO SE PRIJAVITI?

Izpolnite obrazec in ob plačilu položnice, ki vam je ni potrebno pošiljati, (zaradi elektronskega bančništva imamo vse razvidno), boste prvo gradivo prejeli običajno je to že v dveh delovnih dneh, za nakazila iz tujine pa je običajni rok 4 delovne dneve.

 

PREDRAČUN ŠT. 08-09/2021

Namen: super poletna ponudbaZnesek za plačilo 584,00 EUR
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0002 5005 686
sklic
00 08-09-2021
Delavska hranilnica d. d.

OM GARDEN – INŠTITUT,
Ob dolenjski železnici 12
1000 LJUBLJANA

Hvala za Vaše zaupanje

Za morebitna vprašanja pišite na mail: aleksandra.vizionar@gmail.com

OSTALE STORITVE IN ONLINE PROGRAMI

KLJUČ DO DUŠE IN OSTALI SPLETNI PROGRAMI

NOVA KNJIGA

BRANJE DUŠNEGA ZAPISA