STORITVE

om garden, za, telo, in, duha

OSEBNA KARMIČNA PROGNOZA OD 21. DEC. 2023 DO 21. DEC. 2024 - V PISNI OBLIKI

Ker je vsak KARMIČNI CIKEL tudi rezultat prejšnjega, torej obdobja izpred nekaj let, pa tudi iz prejšnjih življenj,  je pomembno, kakšne so bile vaše (naše) tedanje, nekdanje odločitve. V kolikor ste preizkušnje – karmični test dobro rešili in sledili svoji dharmi, vam bo v tem ena in pol let trajajočem ciklu tako zelo udobno, da tega »kozmičnega« vpliva ne bomo doživljali kot breme, temveč kot radost.

+ DARILO

ODPIRAM VRATA KVANTNI REGRESOTERAPIJI

Dragi moji prav prisrčen pozdrav!
April, mesec, ko preverjamo zastavljene cilje se prevesa v drugo polovico. Mnogi ne dosežejo tega, kar si res želijo, ker imajo preveč ovir. Preveč vidnih ali nevidnih ovir. Vidne ovire so ovire, ki jih vidimo, opazimo. Npr. premalo denarja, da bi začeli s privatno dejavnostjo, šibko zdravje, bolezen in podobno.
Nevidne ovire pa so tiste mnogo bolj skrite in potuhnjene. Koliko tega smo potlačili in zatrli skozi mnoga naša življenja… Uh, kako dolgotrajno in mučno je lahko tako čiščenje… Sploh pa če si sam.. Če si sam sebi prepuščen in samo ugibaš in rešuješ.. Hodiš od tečaja do tečaja, od mojstra do mojstra, pa se ti v konkretnem življenju ne pokažejo premiki?…

BRANJE DUŠNEGA ZAPISA ugodna priložnost ZA VAS,

ZAKAJ BRANJE DUŠNEGA ZAPISA?

Predstavitev: Branje našega dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu “pobiramo” dobra semena in se trudimo počistiti s “pleveli” naše preteklosti, ki vpliva na našo sedanjost in našo prihodnost.

Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 48 letih iskala in našla. In to najdeno zlato v moji senci iz davnine, sedaj čaka, da ga podelim z vami. Za vaše samo-spoznanje, za razkrivanje vaše duše, za življenje polno obilja na vseh področjih, ki ga predstavljate, kot edinstveno, ne ponovljiv primerek na tem planetu.

PARTNERSKA KARMA

Malo je res srečnih parov, žal premalo… In ker se mnogi sprašujete, »le kakšno karmo imam s tem človekom«,

 vam, kot pomoč v 30 minutah pregledam karmično ujemanje. Seveda karma (kot sem že neštetokrat povedala pomeni DELOVANJE in sama po sebi, kot taka ni ne slaba ne dobra. Glede na pretekle izkušnje – iz prejšnjih inkarnacij, sta dve osebi v to življenje »prinesli« navade, vzorce, zahteve, pričakovanja…, ki vplivajo kot DELUJOČA karma v njunem odnosu.

Če se razmerje ne odvija tako, da bi omogočalo osebno rast obema partnerjema, je potrebno »drugačno« delovanje. Kakšno, vam bom pomagala razjasniti s pregledom branja partnerske karme. V tem pol urnem branju partnerske karme, se osredotočam na lekcije, ki se jih dve »duši« v tej inkarnaciji učita in načine delovanja, ki jih še razrešujeta.

KARMA IN OBILJE

V to življenje smo se rodili, da izkusimo tudi realizirati obilje,

 razpolagati z denarjem s svojo svobodno voljo. Vendar to življenje še zdaleč ni do vseh enako naklonjeno. Zdi se, kot da so nekateri tu na Zemlji »na dopustu«, medtem, ko se drugi trudijo preživeti s trdim, napornim delom. Če ne bi upoštevali zakona karme, bi mirne duše lahko rekli, da bog, če že obstaja, potem takem ni pravičen. Vendar zakon karme govori o setvi in žetvi…Tu kar smo nekoč davno, v prejšnjih inkarnacijah posejali, lahko že v tem življenju žanjemo… Ali pa tudi ne. Nekateri ste v obdobju žetve, drugi pa v obdobju setve… V kontekstu karmične predispozicije za obilje (uspeh, kariera, denar), vam odčitam smer delovanja, ki vam prinese najboljše rezultate. V primeru, da resnično hočete izboljšati svoje obstoječe finančno stanje, se lahko pogovoriva za sodelovanje v online tečaju.

»AKAŠKI ZAPISI– KLJUČ DO DUŠE«,

Dobrodošli na izjemnem on line programu,

kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.

Ne gre se za novo religijo, čeprav je tudi to, vendar je več kot religija, je filozofija življenja, miselnost, da naša duša menja telesa in se v vsakem življenju uči novih nalog. Gre se za preprosto ezoterično teorijo, ki je tudi temelj naše sodobne zdravilske prakse. Saj poznate besedo aura, pa čakre in mantre…Tudi karma in dharma (poslanstvo) izhajata iz Sanskrta.

Tokrat imam za vas nekaj izjemnega, za kar sem se dolgo usposabljala. »Koliko časa«, boste radovedni? Verjetno kar celo življenje, vseh 48 let. Ne, še več, več življenj .

 

ključ do duše, akaški zapisi

»KLJUČ DO DUŠE«,

predstavitev online (spletnega) tečaja,
kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.Več o online tečaju!