NOVO! SKUPINSKA HIPNOZA IN REGRESIJA

Sedaj je čas, da se nam pridružiš. Če premlevaš preteklost, se počutiš zataknjenega in ne najdeš razumne razlage, ki bi te dvignila nad travmatično izkušnjo iz preteklosti. Najsi bo ta iz tega ali iz katerega izmed prejšnjih življenj.  Preteklost ima pomen in vpliv na nas do te mere, ko ugotovimo kolikšen je njen vpliv na našo sedanjost. Če se najdeš v eni izmed teh (veliko jih je), katere nevidne težave, morda celo razumu nejasne razlage, si shranil v globino svoje duše, potem ne zamudi te priložnosti. Priložnost za skupinsko regresijo na dveh lokacijah bo potekalo v blagem, hipnotičnem stanju.

Hipnotično stanje nam omogoča, da duša spregovori – tvoja duša hrani resnico o tebi in tudi rešitve. V hipnotičnem stanju, ki ga vodim s terapevtskega namena, lahko spregovori tvoja dušna narava, saj bomo umaknili oz. utišali ego in razumski del.  Potovali bomo v tisti čas in na tisti kraj, kjer lahko tudi ti najdeš skrite odgovore na svoja vprašanja. 

Zakaj skupinska regresija?

  • Ker boš svoje dušno potovanje doživljal / doživljala, kljub skupini zelo osebno, zelo individualno.
  • Ker po tej terapevtski praksi, se lažje odločiš za individualno srečanje.
Petek, 21. 06. 2024 
 

Za brezplačno udeležbo je pogoj nakup knjige “SPOROČILO Z ORIONA”


Informativni obrazec.

Pa poglejmo, kaj o HIPNOTIČNI REGRESOTERAPIJI menijo udeleženci:

Rezerviraj si prosto mesto že danes. 
Tudi tokrat bom z vami Aleksandra Winkler Drole. Mnogi me poznate iz preko mojih knjig ali časopisov, reviji… Že 26 let uspešno širim znanje in modrost prastarih veščin z vzhoda in jih prilagajam sodobnemu zahodnemu človeku. 

VESNA:
»Živim v preprosti hiški, mislim, da je iz gline in pokrita s slamnato streho. Na velikem odprtem ognju pripravljam kosilo, vse v enem velikem loncu. Razdelim lesene krožnike in pritečejo otroci. Mali, veseli, temnopolti, skodranih las. Vidim močnega, mišičastega moškega, ki me ljubeče gleda. Vem, to je moja družina, čutim jo. Nauk te zgodbe: tudi skromno in preprosto življenje je lahko polno radosti, če je le ljubezen v družini. « Naučila sem se, da mi ni treba komplicirati in odlašati z nosečnostjo. Vem, da sem (pretiran) perfekcionist in da mi je ta uvid pomagal, da se opogumim in ustvarim družino.

NATAŠA:
Sem nekam odplavala, nekam med oblake, kjer sem videla svetlobo in kasneje gledala navzdol na pokrajino. Bilo je žitno polje. Kmetčka hišica. Tam sva se sprejahala z roko v roki. Moški objema mlado dekle s kitkami in s slamnikom na glavi. Mislim da se poslavlja. Sva v pristanišču. Nazaj po isti prašni poti se vračam sama in si brišem solze… Saj bo prišel nazaj, saj se bo vrnil.. O Bog čuvaj mi to ljubezen. Vem iz dna duše, da se je vrnil in ta moški je sedaj moj drugi mož. Nadvse ljubi morje, vendar v tem življenju ni hotel postati mornar, niti ribič, kot njegov oče in dedek. Po uvidu v regresijo, se pogovarjava o nakupu vikenda na morju. Hvaležna za to izkušnjo, Aleksandra iz srca hvala.

Mario:
Sem pogumen bojevnik in ne dovolim tujcu (sovražniku) da bi prevzel grad mojih prednikov. Borim se do zadnjega, nakar, ko vidim goreč požgan grad, sem hvaležen, da mi je uspelo zastrupiti sovražnika in odpeljati moje domače na varno. Bežimo z ladjo. Vem, to je Italija, obljubljena dežela. Tam bomo na varnem vsi. Na ladji smo, utrujeni, še prestrašeni od dolge poti – na begu, vendar se počutimo varno. Vse, kar sem se naučil iz te zgodbe je, da sta modra odločitev in pogumna dejanja (včasih je pogumno tudi bežati) pomembni za to, kar se mi sedaj dogaja v življenju.
Hvala Aleksandra za to čudovito vodenje. Moji uvidi, ki sem jih prejel mi zelo pomagajo in mi zelo prav pridejo. Komaj čakam še osebno hipnotično regresijo.

Vsakdo je lahko hipnotiziran, če se le dovolj sprosti. Vsakdo doživi ravno tisto, kar je pripravljen doživeti.
In tudi s tabo, ki me sedaj spremljaš, gledaš in poslušaš … bo tako.
In prav vsak najde tiste odgovore in uvide, ki jih je sposoben doživeti in željan rešiti. Vse kar potrebuješ je NAMEN.
Izpolni prijavni obrazec na povezavi (izberi kraj oz. datum) in prejel boš nadaljnja navodila na e- mail.
Veselim se našega druženja in še najbolj tvojih razrešenih preteklih ugank in nevšečnosti, da lahko zadihaš s polnimi pljuči in poletiš, iz pogorišča preteklosti ter se dvigneš nad omejitve. Za radostno, lahkotno kreiranje obilja na vseh področjih, brez preteklih bremen.
Izpolni informativni, prijavni obrazec na naši spletni ( TU OKROG, SPODAJ, ZGORAJ)  in v roku dveh delovnih dni prejmeš na mail nadaljnja navodila.

Kot rečeno, število prostih mest je omejeno, zato ne odlašaj.
V veselem pričakovanju naše skupinske terapije HIPNOTIČNE REGRESIJE.
Aleksandra Winkler Drole
Om garden inštitut
www.omgarden.si