om garden, za, telo, in, duha

Reference v medijih o knjigi Akaški zapisi

Tematika iz knjige objavljena v revijah

IZJAVE STRANK, KI SO NAROČILE KNJIGO

Draga Aleksandra

Čestitam vam za vašo čudovito knjigo Akaški zapisi. Prebrala sem jo, vračam se nazaj na posamezna poglavja, saj želim do podrobnosti spoznati sebe. Prepoznala sem se v ozvezdju Sirius. Iz srca hvala Čeprav bom ob 20.uri z vami, vam pišem, saj nimam možnosti, da se aktivo vključim v pogovor, pa tudi kamere nimam. Lahko vas samo spremljam in poslušam. 

Hvala iz srca se enkrat

hvaležna,
Marija iz Maribora

Pozdravljeni

Vasi članki, webinarji še zlasti pa vasi knjigi, tako 36 karmičnih ciklov kot Akaški zapisi, sta me popolnoma prevzeli.
Zato si zelo želim kupiti se vašo prvo knjigo, a na žalost ni več v prodaji.
Če imate se kakšno v osebni zalogi jo z veseljem kupim. Iskrena hvala za vse podano znanje.

Lep pozdrav

Marija. Z.

greg

Pozdravljeni Aleksandra! 
Že dolgo me fascinirajo akaški zapisi. Malo zaradi misterioznosti in seveda zaradi informacij ki jih skrivajo. Priti do njih je res nekaj razsvetljujočega. Zato sem res vesel, da imamo knjigo o njih tudi v Slovenščini in sem vam hvaležen, da ste jo napisali. Tako nam ni treba brskati o akaši samo v poplavi tujih avtorjev ampak smo sedaj v koraku z njimi tudi mi.

Hvala

Lp Gregor

Pozdravljeni, gospa Aleksandra!
Hvala za zares lepo knjigo. Velikokrat sem se spraševala, če sem malo „čudna“, zakaj ne pašem v ta svet, bila zaradi svoje izrazene resnice pregnana… knjiga mi daje odgovore… hvala!

Sabina Smrečnik 

Martina s knjigo AKAŠKI ZAPISI

Pozdravljeni!

Sem Martina, pri gospe Aleksandri obiskujem tečaj Ključ do duše. Zvedela sem veliko novih stvari, razloženih na preprost način. Sedaj sem na dopustu in seveda je šla z mano tudi knjiga Akaški zapisi. Zelo zanimivo branje, kar not padeš, sploh če ni morje za kopat… valovi. Pa še na sprehodu sem našla apartmaje, Sirius…
Priporočam vsem, da spoznate zakaj smo si med sabo različni. 
 
Lep morski pozdrav, 
Martina

Aleksandra!

Danes sem prebrala vašo knjigo Akaški zapisi – Osnove dušne matrice in mi je bila zelo všeč. Vsako poglavje sem dobesedno požirala, se učila vsebine in obenem še raziskovala svojo dušo. Že komaj čakam online tečaj – Ključ do duše, da bom raziskovala naprej, še širše in globlje. Danes sem pogledala tudi nekaj vaših posnetkov na facebooku (preko vašega dostopa, ker nimam facebooka) in so mi bili vsi zelo zanimivi in poučni! Zdaj pa smuknem še v meditacijsko sobo poslušat meditacijo Sirius. Zvoki kitov in delfinov me vsakič znova presunejo, dobim kurjo polt in mi potečejo solze ❤🐳🐬❤
Lep večer vam želim,
Karin
Lepo pozdravljeni. Knjigo sem prebrala in jo še bom. Zelo,zelo veliko znanja,svojega znanja ste vložili v to knjigo.Navdusena sem bila ob branju dušnih skupin,čeprav se nisem našla.Obužujem kristale in vi ste zelo veliko napisali o njih. Toliko vsega je v tej knjigi,zares čudovita knjiga.
Zanima me kje nabavit rudrakšo in kateri kristal izbrati,imela bi kar vse.Se da to dobiti pri vas ali preko vas?
 
 
 
 

Naroči knjigo AKAŠKI ZAPISI,

zagotovo boš zadovoljna ali zadovoljen

NAROČILNICA