PREROŠKA INTUICIJA Z BOŽANSKO MANIFESTACIJO

Torej bomo začeli z osnovnimi osnovami. In sicer:

Delali bomo na naslednjih področjih:

 • Človek in večdimenzionalni svet
 • Jasna povezava za dober intuitiven kanal
 • Kako zastavimo energijo »namena«
 • Um, razum in ego…, kako ju pripraviti, da nam pomagata
 • Cilji in želje, kako jih vključimo v intuitivni proces
 • Napovedovanje bližnje prihodnosti
 • Kaj vse vpliva na »napovedan izid«
 • Naš kreativni proces na nivoju misli
 • Prizemljitev »vizije« preko delovanja
 • Kdaj nas univerzum podpira pri manifestaciji ciljev in kdaj ne
 • So-ustvarjalna energija vpletenih v napoved
 • Potovanje uma skozi čas
 • Konstantno preverjanje »verjetnosti« napovedanega izida
 • Magija uma ali čarobna moč misli, kdaj nas misli podpirajo in kdaj odvračajo od napovedanega izida
 • »Vibracijsko neskladje« so vpletenih pri manifestiranju željene realnosti
 • Svobodna volja in namen so vpleteni v napovedano prihodnost
 • Kaj je dovoljeno pogledati skozi preroško intuicijo
 • Manifestiranje skupinskega cilja
 • Navezanost na izid in posledice
 • Čakanje oz. vmesno obdobje pred napovedanim izidom
 • Spreminjanje vzorcev odločitve in posledice
 • Vpliv mnenja drugih na naš cilj pri preroški manifestaciji
 • Vpliv mnenja drugih na naš cilj pri preroški manifestaciji
 • Biti priča »čudežu manifestacije«
 • Božanska moč in odgovornost
 • Energijsko – strateško delovanje za podporo napovedane željene resničnosti

»Preroška intuicija z božansko manifestacijo«  6 audio predavanj z PDF zapiski stane

230,00 eur

PREDRAČUN ŠT. 30 – 2022  
Namen: ONLINE PREROŠKA INTUICJA 1. DEL   

Znesek za plačilo 230,00eur

Račun je plačljiv na TRR: SI56 0400 0028 0980 035

IBAN: SI56 0400 0028 0980 035

SWIFT/BIC: KBMASI2X

Sklic je lahko datum ali pa 99 je vseeno.

Nova KBM d. d.

OM GARDEN – INŠTITUT,
MESTNI TRG 10,
1000 LJUBLJANA

Tečaj od doma je enostaven in cenovno ugoden, saj odpadejo vsi stroški prevoza, najemnine predavalnic ipd. 

 1. Kako bo tečaj potekal
  ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo«, bo potekal na daljavo. Potrebujete le pameten telefon ali računalnik in e- mail.  Ne bo vam potrebno biti ob določenem času za računalnikom, ker boste prejeli avdio zapis za poslušanje, kjer koli že boste ter učno gradivo na vaš elektronski poštni naslov. 
 2. Za koga je primeren ta tečaj? ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« je odprtega tipa. Omejitev torej ni. Vso znanje lahko uporabite v svojem življenju že takoj in vedno. Predhodne izkušnje niso potrebne. Nihče vas ne vpraša po vaših intuitivnih darovih. Torej se lahko prijavite ne glede na spol, raso, veroizpoved, poklic ipd. 
 3. Koliko ur na teden mi  vzame tečaj? ONLINE tečaj vam vzame pribl. od pol do ene ure časa na teden, odvisno tega,  koliko hitro boste osvojili določeno lekcijo. Ker so predavanja posneta, jih lahko poslušate večkrat. Dostop do gradiva boste imeli eno leto 24 ur na dan in to 7 dni v tednu.
 4. Cena, način plačila? ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« 6 lekcij, z vključenim komplet gradivom avdio in PDF zapiski stane 162,00 EUR. Plačilo je v avansu po predračunu in sicer:
 5. Kdaj in kako se lahko prijavim?  Prijavite se lahko že danes preko spletnega obrazca in vplačilom, ker bo skupina nadaljevala v naslednjem mesecu s programom FINANČNA INTUICIJA, ki je smiselno nadaljevanje tega programa. Prijavite se lahko že danes. Gradivo boste prejeli v roku dveh delovnih dni od datuma nakazila na bančni račun. Na ta dan boste prejeli  gradivo s programa »Preroške intuicije z božansko manifestacijo«.
 6.  Kdo je mentor tečaja?
  Mentor tečaja sem Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka, mojstrica hiromantike, učiteljica akaških zapisov, vizionarka… Najbolje da si več o meni ogledate na spletni strani, reference iz tiskanih in video medijev… V prostem času sem prijateljica, sestra, ženska, mama trem najstnikom ljubiteljica zelišč, muckov in še in še. Pred 24 leti sem pričela svojo javno kariero pod imenom jasnovidka Saša v TV tedenskih oddajah Sašine vizije na TV PARPRIKA in kasneje na TV Primorka. Trenutno na NET TV

NEKAJ REFERENC IZ MEDIJEV

BISTVO ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo«,
je da se naučimo podpreti cilje, ki jih hočemo udejaniti v svojem realnem življenju. Ja, napovedan izid je potrebno podpirati, kot zalivati mlade rastlinice, da zrastejo … Vse to z namenom ustvariti najbolj zaželeno prihodnost. Obdelali bomo 4 specifične tehnike, ki jih lahko uporabite, da močneje privlačite tisto, kar resnično hočete. 

Naj vas na kratko opozorim, preden pričnemo. Nobena od teh tehnik ne bo ustvarila »spiritualnega obhoda« – ni bližnjice, je le pot pri izbiri pravilnega delovanja v smer, ki jo hočemo. To je še posebej resnično na področju denarja. Denar namreč ne prihaja od univerzuma, denar pride od ljudi…To moram povedati, ker se mi občasno dogaja, da dobim čustvene maile od ljudi, ki nimajo denarja in govorijo, da so naredili vse, da bi zaslužili denar. Z »vsem« mislijo: naredili plane, zastavili jasne namene, meditirali, spremenili negativna in omejena prepričanja glede denarja itd. Kar pogosto niso naredili je to, da bi konstantno podpirali svoje cilje in jih vnesli v svojo 3 dimenzionalno resničnost. Npr. niso ustvarili internet strani, kjer bi zbirali namige ali govorili z ljudmi in jim ponudili sodelovanje. 

Ne obstaja način »da bi obšli« delo na tretji dimenziji. Če želimo spremeniti okoliščine na tretji dimenziji, je potreben napor. Za tiste med nami pa, ki smo visoko zavestni je lahko investirati večino fokusa na emocionalni mentalni nivo, medtem ko lažje ignoriramo okorno tretjo dimenzijo. Vendar najmočnejši prostor za »spreminjanje energije« je fizična (=tretja) dimenzija. Delovanje je »najglasnejši« način, kjer lahko ustvarimo energijske spremembe in pritegnemo nove okoliščine. Zato si zapomnite, da ne glede na to, kaj naredite na 4. in 5. dimenziji in da na 3. dimenziji delujete kot po navadi, boste dobili kar vedno (kot po navadi).

Ne pozabiti, da ste vedno močan kreator človeške izkušnje, lahko ustvarjate prihodnost, ki jo hočete. In ker je napor vedno nujna sestavina, pomanjkanje nikoli ni del slike. 

Ampak tukaj smo, da skupaj kreiramo našo resničnost. 

Upam, da boste dobro izkoristili vse tehnike, skratka vse, kar ste se naučili na tem tečaju; to so orodja, ki jih lahko uporabljate vedno znova in znova. Z vajo boste postali pri tem boljši in boljši pri tem delu, vendar je orodje seveda nesmiselno, če ga puščamo na polici in ne uporabljamo. 

Hvala za izkazano zaupanje  v tem delu tečaja in hvala, ker ste mi dovolili, da služim namenu učenja. Veliko, veliko blagoslovov obilja, vam želim. 

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole