Pozejdonov tempelj zdravilstva

Potovanje v pretekla življenja v sam Pozejdonov tempelj na Atlantidi je mnogim, tudi mojim tečajnikom, obudil spomin na uravnavanje dvanajstih čaker. Kadar koli se je komur koli zgodilo kaj hudega (čustvenega, telesnega ali mentalnega), se je posvetoval z zdravilcem v zdravilnem templju. Običajno je prva stvar, ki smo jo opravili, kot nekakšen »sistematski pregled«, bil pregled in uglasitev dvanajstih čaker.

Opomba: Zdaj morda vidite, koliko uporabnega znanja se je preneslo v Indijo in od tam na mnoge dele sveta in se ohranilo v podobni obliki iz roda v rod. Med drugim tudi zdravljenje energijskih središč ali čaker. Beseda čakra izhaja iz sanskrtskega jezika in pomeni »kolo« ali »energijski vrtinec«. Pomembno je, da veste, da čakre niso nikoli blokirane (kot sem to prebrala v mnogih nestrokovnih literaturah), temveč so lahko preveč delujoče ali pa premalo. Pri pregledu in uglaševanju energijskih vrtincev je najpomembneje delovanje v smeri, ki zagotavlja maksimalno podporo tej čakri. Na primer: človek, ki je izgubil ljubljeno osebo (prekinitev odnosa), ima običajno brazgotino na zlati mreži. Medtem ko ima človek, ki že dolga leta ni bil v čustvenem, intimnem partnerskem odnosu in čuti (pre)malo želje ali volje, da bi to uresničil, oslabljeno srčno čakro. Primer: mati samohranilka, ki se zelo razdaja za svoje tri odraščajoče otroke, bo imela verjetno preveč delujočo srčno čakro, kar pa ni dobro zanjo. S terapijo dvanajstih čaker tako le ugotavljamo in blažimo odstopanja (preveč ali premalo delujočih
energijskih središč), medtem ko konkretna sprememba delovanja prinese konkretne rezultate.

ZAŠČITA PRED VDOROM NEGATIVNIH DUŠ

Seveda si vsi želimo, da bi imeli na voljo mazilo proti opeklinam, ko se opečemo z ognjem. Pomembno pa je, da se zavedamo, da bomo v prihodnje previdnejši ob ognju. In tako je tudi z energijskimi središči (čakrami) in njihovim delovanjem.
Oslabljene čakre ne nudijo dovolj močne avrične, naravne zaščite človeku in posledično je mnogo bolj dovzeten, da podleže vplivu negativnih duš. Nepravilnosti na čakrah blažimo in popravimo z meditacijo in uporabo kristalov, s prehrano in gibanjem, z ozaveščanjem. Vendar je to lahko dolgotrajen proces. Mnogo hitreje to odpravimo preko hipnotične regresoterapije in z delom v akaških zapisih. Konkreten učinek in trajne dobre rezultate pa lahko dosežemo le z dobrimi izbirami in odpravljanjem vseh blokad in omejitev iz tega življenja in prejšnjih.


POZEJDONOVA ZAŠITA PRED NEGATIVNIM ELEMENTOM

Negativni element, ki ga vsadijo negativne duše (dušne skupine Vporedniki ali Zmaji) deluje kot prepričanje na posameznika. To prepričanje se dejansko ne sklada z njegovo v osnovi pozitivno dušo in posledično, ker to prepričanje negativno, deluje kot iluzija – privid, prevara.
Tako okužen posameznik lahko skoči v vodo, misleč, da je dovolj globoka in da bo s tem nekaj rešil (npr. nekoga, ki se utaplja) vendar se poškoduje. Izbral je negativno odločitev in posledice so lahko zelo hude od izčrpanosti, izgorelosti pa do fizičnih zdravstvenih težav.


POMEMBNA VLOGA BOGA POZEJDON OZ. NEPTUNA

Vemo, da je bilo poskrbljeno za dobre ljudi, da so mnogi preživeli Atlantidci pravočasno odpluli na varno. (To opisujejo mnoge religije, v katoliški poznamo Noetovo barko). In če je bistvo zgodovine, da se iz nje kaj naučimo, potem je pomembno poznavanje in pravočasno urgiranje.
Tako so prvi prebivalci Atlantide naselili goro Kailaš, po verovanju je to domovina boga Šive. Neverjetno podobnost med Pozejdonom in Šivo lahko potrdi ta moj uvid.
Odlomek iz knjige: AKAŠKI ZAPISI – MOJSTRSTVO DUŠE
MORDA VAS ZANIMA TUDI:
Knjiga Akaški zapisi – Mojstrstvo duše
12 meditacij za 12,00 € (Med njimi je tudi Pozejdonov tempelj)
Atlantidski – Pozejdonov talisman
Branje dušnega zapisa
OnLine Ključ do duše