OSEBNA KARMIČNA PROGNOZA OD 21. DEC. 2023 DO 21. DEC. 2024 - V PISNI OBLIKI

+ DARILO: MEDITACIJA BOŽANSKI ŽAREK

21. DECEMBER – zimski solsticij je prelomna točka naravnega cikla in prestavlja aktivacijo vašega osebnega, (drugega) novega področja, ki se ob tem času aktivira in kateremu bo treba nameniti več pozornosti. 

Obdobje 12. mesecev bo za vaše samospoznanje ključno. V tem času boste deležni novih energij in vplivov, po katerih ste edinstveni.
V tem obdobju se bojo odvijale stvari, ki so vas na nek način zaznamovale pred 14 leti, (nadaljevanko nekega dušnega začetka, zametka) kar ste si želeli ali sanjarili, morda ste svoje cilje delno ali v celoti izpeljali ali pa jih pustili nedokončane. 
Ste si takrat nekaj zaželeli?
Ste imeli ideje, sanje, cilje?
Ste jim sledili?
Bi kar koli v zvezi s svojimi nameni in cilji prilagodili?

Izdelek boste prejeli v pisni obliki na e-maill, da ga boste imeli ves čas pri roki in sledili opisanem priporočilu posebej za vas.

Vsako obdobje ima svoje prednosti in slabosti, odvisno je od nas, kako ga uporabimo. Torej, najsi bojo to mladost, zrela leta ali pozna leta, smo kot letni časi: pomembno je, da spomladi začenjamo, da poleti dosežemo svoj vrh in da na jesen pobiramo rezultate, sadove našega dela. Najsi bo to v naravi ali v našem osebnem ciklu, vse ima dva pola: noč in dan, Yin in Yang. Vsaka polarnost je lahko izražena na funkcionalen ali nefunkcionalen način. V opisu boste prejeli ključna navodila posebej za to obdobje, ki se vas bo dotaknilo na za vas edinstvenem področju. 

Na tistem področju se vam bo več »dogajalo«.
Pomembno je, da se pripravite, da lahko najbolje izkoristite (na funkcionalnem delu tega pola) dane energije. Zaradi svobodne volje odločanja, smo sami kreatorji svoje resničnosti, torej imamo voljo znotraj omejenih možnosti, sposobnosti, danosti, ki se izražajo kot naše kvalitete in talenti, potenciali in sposobnosti. 

Ta storitev vam bo pomagala, da boste zavestnejši pri pozitivnih odločitvah, da boste pripravljeni na to obdobje, da boste plodnejši in produktivnejši.

PREDSTAVITEV OSEBNE KARMIČNE PROGNOZE ZA 12. MESECEV

OSEBNA KARMIČNA PROGNOZA VSEBUJE NAJMANJ 10 TIPKANIH STRANI

Pet ključnih področji, ki vam jih v pisni obliki izdelam so:
  1. Področje, ki mu potrebujete v tem ciklu nameniti največ pozornosti – kje se bo največ dogajalo
    in kako to rešiti, priporočila kaj da in česa ne.
  2.  Dobra karma – opis vaše življenjske karme, kar vas kot dobra sreča spremlja v tem življenju.
  3.  Kje pa vas karma žuli – opisujem najtežje področje karme, ki ga morate (če hočete napredovati) kot študent, ki si je en izpit pustil .. ampak sedaj ga mora opraviti, ker je to pogoj za napredek.
  4. VAŠ DOBRI, BELI ANGEL – BELI VOLK predstavlja področje življenja, kjer vas sreča spremlja. Temu področju boste namenili še več dobrega
  5. VAŠ SLABI ANGEL – ČRNI VOLK predstavlja področje, kjer ima »hudič mlade« in kako to področje obvladovati.

Po indijanski zgodbi v nas živita dva volkova: eden je bel, drugi je črn. Beli volk (beli, dobri angel) predstavlja naše dobre lastnosti in vrline, medtem ko naš črni volk (padli angel ali hudič), predstavljata naše slabe vrline. Kateri volk bo preživel? Odgovor je, tisti, ki ga hranimo.
 V tem delu vam opišem vaše naloge in priporočila, da boste hranili vrline, sledili vodstvu svojega dobrega angela in se spretno izmuznili možnim zapletom in prevaram, na področju nad katerimi bedi vaš padli angel.

Izdelava osebne karmične prognoze je v celoti v pisni obliki. Ne glede na datum vašega naročila
bo opis ustrezal omenjenemu časovnemu intervalu in sicer od 21. decembra 2023 do 21. decembra 2024

ČAKALNA DOBA JE V POVPREČJU OD 14 DNI. Slednja se v času novega leta običajno poveča na 3 tedne. 
Vrstni red bo izdelave vaše osebne karmične prognoze, bo glede na datum vašega bančna nakazila.

NAROČILNICA BO VELJAVNA Z VPLAČILOM:

Storitev lahko plačate tudi preko spletne trgovine: www.omgarden-shop.com  ali preko plačinega naloga in podtkih spodaj.

Namen: OS. KARMIČNA PROGNOZA 2024

Znesek za plačilo 75,00 € 

Račun je plačljiv na TRR:

SI56 2900 0005 3437 739 SKLIC 00 188 10  

IBAN:  SI56 2900 0005 3437 739  

SWIFT/BIC: BACXSI22 Sklic je lahko datum ali pa 99 je vseeno.   UniCredit Bank Slovenija d. d.

OM GARDEN – INŠTITUT,  MESTNI TRG 10, 1000 LJUBLJANA