OM GARDEN

om garden, za, telo, in, duha

ONLINE KLJUČ DO DUŠE
z NOVO SKUPINO PRIČNEMO SEPTEMBRA 2024

Kaj so to Akaški zapisi?

Dobrodošli na izjemni on line delavnici, »KLJUČ DO DUŠE z akaškimi zapisi« kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede. Ne gre se za novo religijo, čeprav je tudi to, vendar je več kot religija, je filozofija življenja, miselnost, da naša duša menja telesa in se v vsakem življenju uči novih nalog. Gre se za preprosto ezoterično teorijo, ki je tudi temelj naše sodobne zdravilske prakse. Saj poznate besedo aura, pa čakre in mantre…Tudi karma in dharma (poslanstvo) izhajata iz Sanskrta.

KLJUČ DO DUŠE je on line program, ki poteka od 1. DO 9.stopnje.

ključ do duše, akaški zapisi

Dobrodošli na izjemni on line delavnici, »KLJUČ DO DUŠE z akaškimi zapisi«

kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.

Ne gre se za novo religijo, čeprav je tudi to, vendar je več kot religija, je filozofija življenja, miselnost, da naša duša menja telesa in se v vsakem življenju uči novih nalog. Gre se za preprosto ezoterično teorijo, ki je tudi temelj naše sodobne zdravilske prakse. Saj poznate besedo aura, pa čakre in mantre…Tudi karma in dharma (poslanstvo) izhajata iz Sanskrta.

Tokrat imam za vas nekaj izjemnega, za kar sem se dolgo usposabljala. »Koliko časa«, boste radovedni? Verjetno kar celo življenje, vseh 48 let. Ne, še več, več življenj .

 

Izpolni obrazec če se zanimaš za ta on-line tečaj

- V I stopnji bomo odkrivali svojo dušo dušne skupine, odstranjevali blokade in omejitve, razreševali nepravično karmo ...

- V II stopnji nadaljujemo z spiritualnimi vodniki

- V III stopnji bomo podrobneje raziskali vibracijska stanja, delo na različnih dimenzijah obstoja, odkrivali različne točke dostopa do informacij o sebi...

Več o ostalih stopnjah boste izvedeli kasneje...

Kaj so to Akaški zapisi?

Akaški zapisi so nekakšna računalniška podatkovna baza, vendar na metafizični ravni. To je območje, kamor lahko dostopamo po informacije o sebi, svojih željah, kako jih uresničiti,  na kakšen način, kako delovati, postavljati vprašanja in še in še. Akaški zapisi so področje informacij in energije, ki segajo v neskončno preteklost in naprej do neomejene prihodnosti. Vsebujejo vse odgovore, ki bi jih lahko iskali ne samo za sebe, temveč celotno življenje – vključno z našim preteklim življenjem, vsemi našimi energijami, zgodovinskimi izkušnjami in osebnimi podatki. Akaški zapisi nam lahko razkrijejo vpliv preteklosti na našo sedanjost in s tem na prihodnost. Z učenjem, kako preoblikovati svoj lasten zapis, se lahk izognete težkim okoliščinam in ustvarite pogoje, ki vas bodo pripeljali do srečne prihodnosti.

NEKAJ VIDEO PRISPEVKOV Z TEMATIKO IZ 1. IN 2. STOPNJE PROGRAMA KLJUČ DO DUŠE

online ključ do duše

»KLJUČ DO DUŠE«,

predstavitev online (spletnega) tečaja,
kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.Več o online tečaju!

 

Zakaj je Ključ do duše z dostop do akaških zapisov trenutno najboljša duhovna praksa poznana na planetu Zemlja?

 • Ker je to darilo Boga, Stvarnika, Kreatorja…, vseeno kako ga imenujete, vedite, da sta to počela že Jezus, ko je delal čudeže in Satja Sai Baba. 
 • Ker je preprosto in hkrati najbolj zdravilno, tako kot solata in domača jabolka, tako kot voda in zrak.
 • Ker je kompatibilno prav z vsemi tehnikami (reiki, angelskimi terapijami, masažami, bioenergijo, radiestezijo ipd.)
 • Ker vam pomaga razumeti dušo; spoznati svojo dušo (ne le razum, ki so nam ga tako dobro izpilili v šolah)
 • Ker so to poznali največji svetovni izumitelji, med njimi pa so potrjeni pisni dokazi, da so svoje rešitve iskali tudi Nikola Tesna in Leonardo Da Vinci, pa seveda tudi naš znani pisatelj, še živeči Evald Flisar (roman Čarovnikov vajenec). 
 • Ker vam s pogovorom na »dušnem nivoju«, kjer poteka tudi izmenjava ljubezni, razkrije ozadje onstran problema – vpogled v scenarij dogajanja.
 • Ker s pomočjo dušnih zapisov pričnete lahko končno kreirati življenje, ki si ga vaša duša tako zelo želi in seveda tudi zasluži.
 • Ker vam on line tečaj nadomesti vse (oz. skoraj vse) druge delavnice.
 • In ne nazadnje, ker vam to predlagam jaz, saj sem za to prehodila dolgo duhovno pot in ker vem, da je to – to, tisto najboljše, kar sem se naučila. 

Kako mi online tečaj Ključ do duše lahko koristi?

Osnovne koristi:

 • Če se ne morete »premakniti« v življenju. Nekateri se kljub velikemu trudu ne morejo osvoboditi pomanjkanja ….
 • Če ne najdete sorodne duše ali duše dvojčice. Mnogi iščejo partnerja, vendar »misleč«, da je z vsakim novim partnerjem nekaj narobe.
 • Če ne najde rešitve za svoje zdravstveno stanje.
 • Če imate težave z odnosi na splošno, pa najsi bo v sorodstvu ali na delovnem mestu…
 • Skratka: Online (spletni) tečaj »Ključ do duše« z dostopom v akaške zapise, je izjemnega pomena za razreševanje vseh ponavljajočih se težavah, za katere »pri zdravi pameti« ne najdete dokončne rešitve.
 • Spletni – online tečja Ključ do duše, nudi odlično orodje za odstranjevanje blokad in omejitev na emocionalni in intelektualni ravni.
 • Vse, kar se boste naučili na tečaju, boste lahko uporabljali pri sebi, kot tudi pri drugih, pa najsi bo to kot domača pomoč npr. svojemu partnerju, pomoč otrokom, staršem, prijateljem ali pa kot hobi.
 • Tečajnikom v 2. stopnji že pomagam pri zaslužku, da si vsaj krijete stroške tečaja.
 • Ključ do duše – online spletni tečaj nudi odlično orodje za globoko raziskovanje sebe ter svojih preteklih življenj. Izjemna vrednost  Akaških Zapisov je tudi možnost, da vse informacije preteklosti, ki nam ne služijo več, ponovno zapišemo, umaknemo ovire in se premaknemo naprej. Ko odkrijemo vpliv preteklega življenja, lahko spremenimo tekoče dogajanje ter doživimo drugačno izkušnjo.

Kdo lahko dostopa do akaških zapisov?

Predhodne delavnici niso potrebne, prav tako ni potrebno nikakršno drugo znanje ali obvladovanje duhovnih veščin ali praks. Če dvomite vase, potem bi se lahko še individualno pogovorili. Priporočam eno urno branje dušnega zapisa.

Kako bo tečaj potekaj?

Tečaj bo potekal »ON-LINE« vse preko spleta, z dostopom do spletne predavalnice. 10 tednov traja 1. stopnja. Vseh stopenj je 9. (dvoletni program). Vsak teden boste prejeli gradivo v video in pisni obliki, kot tudi mp3 vodenje in video predavanja. Če boste med tem časom na počitnicah, to ni nobena ovira. Skratka kjerkoli boste, zadostuje pameten telefon, pa tudi e- mail. Gradivo vas bo počakalo v vašem e- naslovu. Po končani prvi stopnji, se lahko odločite za nadaljevanje…Prav tako po drugi stopnji itd. Več o tem v spločnih pogojih. 

Zakaj je dostop do akaških zapisov revolucionarna novost?

Čeprav je to prastaro znanje, ki so ga modreci poznali in uporabljali že več tisoč let pred Kristusom, je končno dostopno tudi Vam. Zakaj? Ker se je naša duša skozi inkarnacije že tako dvignila, da smo pripravljeni. Saj veste, kako pravi znan indijski pregovor, ki ga je v svoji knjigi »Čarovnikov vajenec« opisal moj fb prijatelj Evald Flisar: »Ti me iščeš, jaz te najdem«. To je bilo sporočilo njegovega duhovnega učitelja, po resničnem dogodku iz njegovega življenja.

Kako se prijavim na ta online tečaj?

Po enournem branju dušnega zapisa, vam pošljem več informacij na vaš e- mail.
Zaupali so mi že mnogi, katerih življenje se je znatno izboljšalo.
Z ljubeznijo vas vabim na online tečaj Ključ do duše, da postanete sami svoj dušni raziskovalec, pomočnik in upravljalec, ter močan kreator svoje resničnosti
Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov,
Aleksandra Winkler Drole

Več o branju dušnega zapisa

V prvi stopnji boste prejeli:

 • video lekcije s predavanji 
 • PDF literaturo 
 • Meditacije in invokacije 
 • Bralne liste in domače naloge
 • online skupinsko podporo
 • brezplačen pregled  delovnega lista, za vas kot tudi za vaših 4 morebitnih  klientov.   

Kaj se boste naučili v online programu KLJUČ DO DUŠE od 1. do 9 . topnje?

 • Naučili se boste natančno in zanesljivo dostopati do Akaških zapisov, tako zase, kot tudi za svoje kliente, domače ali prijatelje. 
 • Pomagati sebi in drugim pri dojemanju svoje UNIKATNE božanske dušne narave .
 • Razvijati svoj intuitivni potencial.
 • Sprejemati nov način dušnega vodstva in vpogleda v svojo karmo, karmične zaplete in nepravilne odločitve.
 • Odkrivati namen vaše duše, dušne naloge.
 • Odkrivati in prepoznati dharmo, svoje poslanstvo.
 • Spoznati svojo Dušo in na ta način doživeti svojo notranjo preobrazbo
 • Odkrivati negativne blokade in omejitve sedanjega in iz prejšnjih življenj, ki vplivajo na vas tukaj in zdaj. 
 • Energijsko čiščenje lastnine (hiše, vikendi, avtomobili).
 • Sistematično in učinkovito odstranjevati vse te omejitve in blokade, ki povzročajo zastoje in neravnovesje.
 • Delo s skupino osebnih spiritualnih vodnikov, stalna podpora osebnega vodnika in njihovo vodstvo.
 • Naučite se, kako učinkovito in trajno prilagoditi vplive okolja, da lahko ustvarite neverjetne premike in spremembe v vašem življenju in življenju drugih. 
 • Transformirati zavest, dvigniti se na višji nivo in doživeti stanje preobrazbe iz »gosenice v metulja« na metafizični ravni.
 • Sprejeti novo raven duhovne veščine, ki se lepo prilega tudi drugim zdravilnim metodam.
 • Dostop do duše s pomočjo branja akaških zapisov, lahko postane vaš hobi, ali dopolnilna dejavnost, kot tudi samostojno delo.

Si želiš vključiti v onlin KLJUČ DO DUŠE?

Da se bolje spoznava in pridobite osnovne informecije vam priporočam, da se naročite na eno urno branje dušnega zapisa, ki poteka preko telefona ali skypa.

Zaupali so mi že mnogi zakaj mi nebi tudi vi.

Obrazec za povpraševanje