Tam za obzorjem ni konec sveta, temveč se razkriva nova resničnost. Tako se v OM HIPNOZI razkrije doživetje duše izpred časa tega fizičnega življenja.

TEČAJ »OM HIPNOZE« IN REGRESIJE 1. stopnje

Dobrodošli novi tečajniki programa OM HIPNOZE, kjer dajem poudarek, da vsi postanemo najboljša verzija sebe in zaživimo resnično iz svoje duše in delujemo v skladu s tem kar smo – ne pa to, kar mislimo, da bi morali biti. 

V vas je potencial za samozdravljenje, samopomoč in morda tudi želja po pomoči drugim in to na popolnoma naraven in pristen način – preko pogovora z dušo.

V vsakemu človeku »spijo« vsi odgovori na to, kako do boljšega življenja, kako rešiti neko na videz nerešljivo situacijo in kako maksimalno prebuditi svoj potencial. Ti odgovori so na dušnem nivoju in samo čakajo da jih odkrijete.

Če ste tu in vas zanima hipnoza in regresija, potem ste na pravem mestu. V 1. stopnji – v treh mesecih se boste usposobili za samostojno izvajanje, saj boste osvojili osnove tega dela. V drugi stopnji – mojstrski, pa se boste naučili progresije in skupinskega vodenja. 

Kako poteka program?
Video predavalnica vam bo na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Kako potekajo praktične vaje?
Praktično znanje bomo vadili preko Google meetinga. Vaje s sošolci in tečajniki pa boste opravljali v dneh po dogovoru v živo. 

Za koga je primeren program?
Pogoj je polnoletnost in dober značaj, sprejemanje teorije večnosti duše, reinkarnacije in pripravljenost na delo po navodilih – opisanih v pogodbi pred pričetkom tečaja.

Kaj se naučim v treh mesecih?
Prvih treh mesecih se naučiš vse osnove za samostojno vodenje zdravilne hipnoze in regresije. 

Ali prejmem potrdilo – certifikat?
Da, seveda. Po uspešno opravljenih vsaj treh praktičnih vajah, prejmeš certifikat šole OM HIPNOZE. 

Če je nezavedni um tako močan, da lahko ustvari problem, je tako močan, da ga tudi reši. Potopimo se v svet nam nezavednega in raziskujmo. 

Kdaj začnemo?
Začnemo s teoretičnim delom 21. 6. 2024 
Takoj ob podpisu pogodbe začneš vaditi in to že danes s pripravljalno meditacijo z naslovom »LEVI MOŽGANI«. 

Koliko stane program?
Poletna akcija je 50 % redne cene. Tej redni ceni še odbijemo znesek, če ste osebno terapijo že opravili pri Aleksandri Winkler Drole. Torej, točen znesek –  ceno ponudbe, kot tudi možnost plačila na tri obroke vam pošljemo individualno na vaš e- mail. Ta akcija bo lahko v roku 24 ur odstranjena in pogoji ne bojo več tako ugodni, zato ne odlašajte. 

Kako se prijaviti?
Izpolnite obrazec spodaj in v roku dveh delovnih dni, boste prejeli odgovor od Aleksandre na vaš e- mail. 

INFORMATIVNI OBRAZEC ZA VPIS V 3 MESEČNI PROGRAM OM HIPNOZE 1. STOPNJE