Branje dušnega zapisa najboljša spiritualna tehnika - kjer odkrijete na kakšen način deluje vaša duša

Kaj ti sporoča tvoja duša?

Ugodna priložnost ZA VAS, ZAKAJ JE BRANJE DUŠNI ZAPIS pomemben?

Človek je kot lotos, katerega korenine segajo globoko v Zemljo, steblo kljubuje vodnemu toku in se dviga nad gladino, cvetni lističi se razprejo v svetlobi, kar predstavlja zavedanje. V tem kontekstu so tudi tri stanja zavest:
tamas, (korenine) radžas (steblo) in satva (cvet).

Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 48 letih iskala in našla. In to najdeno zlato v moji senci iz davnine, sedaj čaka, da ga podelim z vami. Za vaše samo-spoznanje, za razkrivanje vaše duše, za življenje polno obilja na vseh področjih, ki ga predstavljate, kot edinstveno, ne ponovljiv primerek na tem planetu.

Branje dušnega zapisa NI zdravljenje; ne spreminja ničesar, je šele priložnost za nadaljnjo delo.

Več kot 90 % ljudi ne živi iz svoje duše – po svoji prvotni dušni matrici… to je EDINI razlog za njihovo pomanjkanje. (pomanjkanje ljubezni, denarja, zdravja, priložnosti…)

Aleksandra Winkler Drole

Pisma oseb, ki so naročile branje dušnega zapisa:

Hvala Aleksandra za tisto čudovito urico včeraj, ko si mi brala moj dušni zapis. Tri leta sem študirala Jyotish – indijsko astrologijo, pa nisem poznala svoje dharme. Končno vem, kaj je resnični namen moje duše, kako se znebiti svojega »plevela« (slabe karme), da bojo moje kulturne rastline na vrtu mojega življenja – kot si sama rekla, dobro uspevale in obrodile. Še enkrat hvala iz srca.

Maja

Pozdravljena Aleksandra,
Hvala vam za branje dušnega zapisa.Se me je dotaknilo,ker ne morem mimo tega kakšen čudež smo mi vsi.
Glede izdaje,to se mi še zdaj ponavlja,je tu neki vzorec. Glede Afrike sem bil presenečen,zanimivo. Nekaj se je premaknilo v meni,ne znam še razlozit. Prosil bi vas za kompletno karmično analizo z dharmo in tel.kontakt za sebno svetovanje.
Hvala lp Robert

KOLIKO STANE IN KAKO POTEKA BRANJE DZ?

Urnik:

PONEDELJEK IN TOREK 
Od 8. do 12. in od 15. do 19. ure. 

 • 1.) Po vplačilu – po predračunu (lahko že naslednji delovni dan) pošljete SMS “Kličem” na Mobi 040 547 019. 

  Če želite SKYPE, napišete SMS “Kličem Skype” na mobi št. 040 547 019

  2.) Počakate na odgovor “OK” in pokličete.

  Torej, se ne naročate, temveč počakate doma, da ste na vrsti. 
  PRIPOROČAMO:
  IMEJTE PRIPRAVLJEN DATUM Z URO ROJSTVA, IN MOBI OZ. SKYPE NASTAVITVE ZA SNEMANJE POGOVORA. Kontaktirajte po urniku zgoraj.

Draga Aleksandra,
Se enkrat najlepsa hvala. Zelo zanimivo in resnicno…. Bratu sem dala ime po enem srbskem fantku, ki je bil pri nas, imenuje se Savo, brat je bil v vojski v Srbiji (padalec), sla sem ga obiskat, sem se tam dobro pocutila….imela sem fanta iz Srbije (padalec) in zelo dobre prijateljice, tri sestre…Ne morem gledati filmov z vojno vsebino, krutosti, pobijanja,… Vse je zelo zanimivo in resnicno…
Bom se kaj napisala.
Prosim prijavi me na online tecaj Akase, kljuc do svoje duse. Bo to prva stvar, ki jo bom naredila , potem pojdem dalje. Je ze bilo tako namenjeno, da je odpadel tecaj Ayur Jagruti( v zvezi z ayuevedo) v Nemciji in sem dobila denar nazaj. Tako, da ja.
Vse dobro,

Vojka

Pravice pridržane - Vizije uspeha zavod in OM garden inštitut.