MOJSTER MANIFESTACIJE DENARJA

 

 • Zakaj je intuicija vrhunsko orodje za tradicionalno razumno poslovno načrtovanje?  

 • Kako lahko z dostopom v akaške zapise prikličemo večjo produktivnost in povečamo svoj bančni račun?  
   
 • Denarna Intuicija nam pomaga razločiti in nam pokaže kako se vibracijsko uskladiti z našo namero glede na okoliščine, dejanja, misli in čustva, tako da manifestiramo to kar hočemo – pritok denarja.    

1. MODUL:   

Osnove radiestezije in programiranje nihala s priklicem Božanskih Angelov, Arhangelov in osebne ekipe spiritualnih vodnikov…… In da so vsi prejeti odgovori usklajeni z mojo najvišjo potjo in namenom ter najvišjim blagom vseh bitij in povsod.  

  

2. MODUL:  

Kaj so »energetske« Nepravilne poravnave? Mi manifestiramo vse, kar se ujema z našim vibracijskim stanjem. Kakšen pomen imajo pri tem okoliščine, dejanja, misli in čustva. Pomembno je, da smo 100 % poravnani z namenom na ravni svoje duše.   

  

3. MODUL:  

Denar je nevtralen medij transformacijska izmenjava energije v fizičnem svetu. Pomanjkanje denarja ustvarijo  

»Energetske napake”. To so frekvence znotraj našega trenutnega vibracijskega stanje, ki ga je treba premakniti (uskladiti) tako da se zgodi namera – manifest. Nikar ne mislite, da je nekaj narobe z vami in da to pri vas ni mogoče… Tudi če imate dovolj in več kot samo dovolj denarja, boste s tem znanjem pomagali svojim klientom, otrokom, partnerju.. skratka ljudem, ki jim želite obilje. Če se kdo izogiba (podzavestno) obilju pretoka denarja se izogiba izmenjavi energije…  

  

4. MODUL:  

Postavitev stopnje za povečanje finančnega prihodka. Naše finančno obilje je povezano z vsem; z okoliščinami. Tukaj se lotimo preureditve ali poravnave:  Preureditev:  

 • poravnava s pristnostjo  
 • poravnava z namenom, (ali) na namen  
 • poravnavo z Akcijo (ali) na Action  
 • poravnava na Spremembo  
 • (Zmedenost) = poravnava z jasnostjo  
 • (Negotovost) = poravna z gotovostjo  
 • (Neskladnost) = poravnajte z integriteto  
 • (Pomanjkljiva, napačna komunikacija) = poravna z avtentičnim samo-občutenjem ipd.   

5. MODUL:

Samo 20 % ustvarjenega dohodka je potrebno za linearni ukrep – za povečanje pretoka denarja. Vendar pa je teh 20 % resnično potrebnih! Za to je potrebno slediti 10 stopenskemu planu. Tukaj ste, da ustvarite preko svobodne volje izbire. Kako izbirate? Vsak dan, se odločate… in kako te vaše odločitve peljejo k finančnemu vzponu, se boste naučili v tej lekciji. Ni pa vnaprej določene poti. Pomembno je NEKAJ SPREMENITI, če hočemo nekaj drugače – več ustvarjati. Pregledovali bomo kaj in kako si zastavimo nove plane in akcije, ki peljejo k finančnemu vzponu.   

Po teh samo petih lekcijah in delovanju po naučenem programu, se mi je prihodek povečeval za 2 krat, potem še 2 krat toliko in še kreiram v tej smeri… in to resnično privoščim tudi vam. 

Predstavitev tečaja in pogoji sodelovanja:  

On-line tečaj DENAR in INTUICIJA je tretje leto v moji ponudbi. Običajno je ta program na voljo v poletnih mesecih. V to ponudbo sodijo tudi skupinska srečanja na google meeting.  Program je v avdio posnetku in ga lahko poslušate tudi med dopustom. Prijava je možna vsem, ki so predhodno opravili Preroško intuicijo.  

Pet tedenski program je namenjen vam, kot odskočna deska, kot predhodnik tečaja »Ključ do duše«. Slednji je smiselno nadaljevanje tega programa. Ključ do duše traja 9 delov in to je običajno malo dlje od dveh let. 

Že v petih tednih boste z uporabo dostopa do akaških zapisov znalo »odčitati«, katere so tiste osnovne blokade, ki vam preprečujejo dober zaslužek in kako jih odstraniti.   

Znesek za namen tega tečaja je resnično zanemarljiv v primerjavi z rešitvami, ki vam jih nudi in ni v javnosti.   

DENAR IN INTUICIJA 5 modulov audio in PDF zapiski

352,00 eur