DARILO: BRANJE PREDNIŠKE KARME

Drage stranke, kupci, naročniki… skratka vsi vi, ki še čakate na ugoden trenutek za najin (morda) prvi kontakt. Prišli se ob pravem času, na pravo mesto… Morda pa ste se znašli na razpotju, ste v dvomih in me poznate po svojem 26. letnem, profesionalnem delu ter mi zaupate… naj vam povem dobro novico – tudi za vas imam DARILO.

Vstopili smo v temnejši del leta, ko imamo mnogo energije znotraj sebe (vem, mnogim ni lahko) in manj energije usmerjene navzven, (ljudje smo po energiji kot drevo  ) zato pa imam za vas čudovito spodbudo. Spoznajva se v pogovoru, ki ne bo le pogovor, temveč mnogo več. Spoznava preko dveh mojih izjemnih storitev, ki sem jih preko 26. let dodelala in dopolnila do potankosti.

Mnogi pred vami so bili presenečeni, drugi kar šokirani… Danes je pravi dan, da tudi vas pozitivno presenetim. Berite dalje – vse natančno, da ne zamudite te izjemne priložnosti, ki vam jo ponujam brezplačno in je časovno omejena.
Namreč vsakih 24 ur lahko ukinemo to DARILO za vas na tej strani.

Se veselite zaključka leta in prazničnih dni?
Za vas imam dobro novico: že v novembru pričenjam z DARILI, tako bova lahko skupaj na najbolj mističen dan – na najdaljšo noč 21. 12. 2023, sestaviti nov plan za vas, za Novo Leto, ki bo vseboval izboljšave za vaš uspeh na vseh življenjskih področjih.

POSTANITE DEL NAŠE ZGODBE O USPEHU in PREJMITE DARILO

Vstopili smo v čas čiščenja predniške karme in to je zelo pomembno obdobje v našem življenju, pomembno je tudi s stališča celotnega stvarstva in človeštva. (Več o tem glej video spodaj) Torej, namesto ob novem letu, (ko bom imela veliko dela), vam malo prej nudimo to darilo, v zahvalo, ker mi zaupate in to zaupanje izkažete z nakupom mojih storitev. Za vas, ker vas cenimo pripravljamo DARILO – BRANJE VAŠE PREDNIŠKE KARME. 

KAKO DO BREZPLAČNEGA BRANJA PREDNIŠKE KARME?

Nikamor vam ni potrebno iti, vse to lahko opravila preko Mobitela, Skype, Google Meeting ,
WhatsApp ali Messengerja.
Torej, DARILO boste prejeli skupaj z eno izmed storitev, ki vam jih nudim. KATERO STORITEV IZBERETE Z DARILOM: (glej opis spodaj) IN IZPOLNI V OBRAZCU NA DNU STRANI:
Da, Aleksandra. Veselim se DARILA Brezplačno BRANJE PREDNIŠKE KARME in zato po
priporočilu spodaj izberem:
a) BRANJE DUŠNEGA ZAPISA
b) SPIRITUALNI COACHING

KATERO STORITEV MI PRIPOROČATE?

A) Branje dušnega zapisa z vpogledom v akaške zapise

To storitev opraviva samo enkrat v življenju in predstavlja temelj vaše dušne narave. Odčitam vaše karmične kvalitete (vrsta karme in dharmo (poslanstvo) na vseh področjih vašega življenja in sicer: denar, dom, zdravje, transformacijski potencial, učenje, kariero in poslanstvo v tej inkarnaciji.
Torej, če me niste še kontaktirali, potem je to prava izbira za začetek najinega sodelovanja.
Branje dušnega zapisa iz akaških zapisov lahko kvalitetno izvedem samo za pozitivne duše.

Namen: BRANJE DZ
Znesek za plačilo 95,00 € 
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 2900 0005 3437 739 SKLIC 00 188 10  

IBAN:  SI56 2900 0005 3437 739  
SWIFT/BIC: BACXSI22 Sklic je lahko datum ali pa 99 je vseeno.  UniCredit Bank Slovenija d. d.

OM GARDEN – INŠTITUT,  MESTNI TRG 10, 1000 LJUBLJANA  

KAKO ME POKLIČETE ZA BRANJE DUŠNEGA ZAPISA

Ko bo storitev plačana, pošljete SMS z besedo BRANJE DZ na mojo mobi št. 040 547 019 in počakate odgovor OK, nato pokličete in začneva.POŠLJITE SMS v času urnika in sicer: PON. in TOREK od 8. do 12 in od 16. do 19. ure.  Ko pošljete SMS boste na vrsti v predvidenem roku ene ure, zato počakajte v miru in imejte pripravljen datum s točno uro rojstva, pisalo in beležko za zapisnik. Bodite v mirnem prostoru, da bom lahko delala (ne v avtomobilu)
OPOMBA:
Storitev lahko plačate tudi preko spletne trgovine: www.omgarden-shop.com
Vse informacije o branju dušnega zapisa, so vam na voljo TU: https://www.omgarden.si/branje-dusnega-zapisa/

B) Spiritualni coaching

 To storitev lahko opraviva večkrat letno, vsakokrat, ko se znajdete pred pomembno odločitvijo, oz. za preverjanje smeri vaše želje, če je podprta s strani vaših
duhovnih vodnikov.
Spiritualni coaching – (pogovor s spiritualnimi vodniki) poteka na daljavo, zato ni potreben osebni obisk. Pomembno je, da ste pozitivna duša in da sva že opravili branje dušnega zapisa.
Dejansko se tudi povežem z vašim izbranim vodnikom in vam prenesem njegovo sporočilo. Lahko si sami izberete dušo, za katero veste, da je pozitivna, lahko je to nekdo iz vaše družine, sorodnik, nekdo ki je zapustil ta svet, vendar je vajina komunikacija ostala nedorečena. Lahko pa je spiritualni vodnik eden izmed ne živečih duš, kot vaš angel varuh.

Namen: SPIRITUALNI COACHING
Znesek za plačilo 50,00 € 
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 2900 0005 3437 739 SKLIC 00 188 10  

IBAN:  SI56 2900 0005 3437 739  
SWIFT/BIC: BACXSI22 Sklic je lahko datum ali pa 99 je vseeno.   
UniCredit Bank Slovenija d. d. 

OM GARDEN – INŠTITUT,  MESTNI TRG 10, 1000 LJUBLJANA  

KAKO ME POKLIČETE ZA SPIRITUALNI COACHING 

Ko bo storitev plačana, pošljete SMS z besedo SPIRTUALNI COACHING na mojo mobi št. 040 547 019 in počakate odgovor OK, nato pokličete in začneva. POŠLJITE SMS v času urnika in sicer: PON. in TOREK od 8. do 12 in od 16. do 19. ure. 
Ko pošljete SMS boste na vrsti v predvidenem roku ene ure, zato počakajte v miru in imejte pripravljen datum s točno uro rojstva, pisalo in beležko za zapisnik. Bodite v mirnem prostoru, da bom lahko delala (ne v avtomobilu)

OPOMBA:
Storitev lahko plačate tudi preko spletne trgovine: www.omgarden-shop.com

PRIJAVNICA ZA ANALIZO PREDNIŠKE KARME

BREZPLAČNO DARILO boste prejeli ko me boste poklicali za BRANJE DUŠNEGA ZAPISA ali SPIRITUALNI COACHING
.Namreč vsakih 24 ur lahko ukinemo to DARILO za vas na tej strani.
PREDNIŠKA KARMA JE POMEMBEN DEL VAŠE DUŠE in vredno je to raziskati in razumeti. Mnoge teževa se tako rešijo ali pa se jim izognemo. 
 
Vaša karmična diagnostičarka
Aleksandra Winkler Drole